Yoga & Meditatie Centrum

Sound Healing & Klankschalen

Na afsluiting van elke les, werk ik met klankschalen, terwijl de deelnemers, met hun ogen gesloten uitrusten. Deze klankschalen die ik gebruik, zijn van een hoogwaardige kwaliteit.
De resonantie van de klank uit deze schalen, zorgt ervoor dat onbalans in het lichaam wordt uitge’toond’ en uitgevlakt.

Deze resonanties reiken diep in het lichaam/geest en brengen een krachtige geluidshealing teweeg. Veel wetenschappers en Oosterse geneeswijzen gaan ervan uit dat bepaalde harmonieuze tonen de hersenen en de geest prikkelen om in een krachtige staat van bewustzijn en balans et komen. Hierbij worden de linker- en rechterhersenhelft uitgebalanceerd.

klankschaal Er kan een andere staat van bewustzijn optreden, die ervoor zorgt dat het lichaam wordt geactiveerd een helende reactie in het lichaam, in de geest te veroorzaken. De vibraties werken diep door op het mentale, het emotionele en het fysieke lichaam. Uit onderzoek blijkt dat een diepere ontspanning, een verbeterd slaapritme en een algeheel gevoel van welzijn worden waargenomen, na een klankschalen resonantie.

Voor sommige mensen kunnen de resonanties van de klankschalen echter ook als té intens worden ervaren. In dat geval is er natuurlijk de mogelijkheid om dit slotgedeelte van de yogales over te slaan!

Sound Healing met Klankschalen in het Westland

Na afsluiting van de yoga en meditatie lessen, werk ik met klankschalen.
Uit onderzoek blijkt dat een diepere ontspanning, een verbeterd slaapritme
En een algeheel gevoel van welzijn worden waargenomen.
Voor klankschalen en Sound Healing in het Westland kan je terecht bij Jane Scott Yogawestland in Honselersdijk .